Fräcka Frukter och Glass!

Helgtips nr 1

Jag vill bara dela med mig av detta nyöppnade fräcka ställe! Detta är the place to be för barnfamiljer med leksugna små rackare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väl inne i lokalen möts man av ett jättepäron och en massa smaskiga produkter. För er som inte känner till märket Freche Freunde kan jag meddela att det alltså är klämmisarnas Rolls Royce. Och jag vet då minsann vad jag talar om – jag har själv smaskat på det mesta man kan komma över i barnmatsväg.Detta märke har alltså nu öppnat upp en butik – tjoho!

Kliver man några steg längre in hittar man en lekhörna för barnen, en stor griffeltavla att kladda hejvilt på och en matlagningshörna där de också erbjuder matlagningskurser för barn. Du kan även fira ditt barns födelsedag här, ett fint alternativ för den som kanske inte har lust att städa hemma efter 10 stycken inte så ordningsamma 3-åringar.

Adress: Schönhausser Allee 148

Helgtips nr 2

Glasshaket Bolle Eis ska ta semester i ett år. En liten fågel viskade i mitt öra att de har glasstömning idag och imorgon (11-12/2) kl 14-18. Så ta med er tupperwarelådorna och fyll på glassförrådet inför sommaren! Tanken på att man kommer sitta och drypa av svett på en parkbänk i sommar klagandes om hur fruktansvärt varmt det är känns i denna sibiriska vinterkyla rent absurd, men åja, vi vet allihop att den tiden kommer. Då vill man mer än gärna svalka sig med en glass eller två!

Adress: Bornholmer Strasse 14A

 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *