Söt-chock!

Håll i hatten, nu vill jag introducera en av de gulligaste butikerna jag känner till i Berlin. Kleine Fabriek heter den och är minst sagt något utöver det vanliga. Dels ser den ut som en dröm (eller ett pimpat instagramkonto); pastelliga färger, mysig lokal, ombonat och väldigt trevlig personal (inte särskilt berlinskt) och dels är produkterna SÅ fina! Huvudsakligen holländska men även skandinaviska prylar finns här att finna.

Här hittar du barnvagnar, babyskydd, inredning, kläder, leksaker, tallrikar och andra mattillbehör. Det mesta i baby- och småbarnsväg med andra ord. Jag ville bara stanna så länge det gick för att insupa den fantastiska atmosfären.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna butik får man icke missa helt enkelt! Jag minns själv hur det var under första graviditeten, jag kunde gå i timmar och strosa i bebisbutiker, och denna butik är som gjord för en gravid shoppingsugen kvinna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här lilla spöket fick följa med hem och ger barnens rum belysning om natten. Hur gullig som helst! Från A little lovely company. Kliar det i babyshopparfingrarna? Bege dig då till Kleine Fabriek på antingen Kastanienallee 63 eller Gotenstrasse 64.

Trevlig Helg!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *