Busy busy!

Efter den långa dvalan som jag nämnde tidigare i bloggen, har det faktiskt börjat hända lite grejer i livet! Ja, inte för att det för den sakens skull är händelselöst med två småttingar – O NEJ – men jag har fått ett eget litet projekt vid sidan av själva mammabiten – jag har nämligen blivit med jobb! Det känns verkligen fantastiskt kul! Dessutom att det perfekt för mig då jobbet är på Minijobbasis. Jag kan ju då passa på att berätta vad ett Minijob är för er som undrar. Ett Minijob är en slags anställningsform där du inte får tjäna mer än 450 Euro/månad, och nu snackar vi skattefria krischadiller. Minimumlönen ligger på 8,84 vilket efter en snabb uträkning innebär att det maximalt kan röra sig om ca 50 arbetstimmar per månad. Ett fint litet tillskott till den fina lilla föräldrapenningen.

Annars ska jag snart iväg på ett bloggrelaterat litet projekt som ni snart kommer få reda på mer om. Med andra ord kan jag inte sitta och löka så mycket längre till framför datorn, utan måste snart iväg på galej! Det sista jag vill säga eller snarare fråga innan jag hastar iväg mot U-bahn är följande: VART HITTAR JAG FRYSTA LINGON I DEN HÄR STADEN?!? Helst i Prenzlauer Berg. Jag vill ge mig på att koka egen lingonsylt men frysta lingon verkar vara en raritet i denna stad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lillskrutten Elias!

Haj!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *