Helgtips: Open Air i Berlin

Nu är det dags att damma av dansdojjorna, i helgen öppnar nämligen Open Air-säsongen officiellt. Är man en helg i Berlin får man, enligt mig, absolut icke missa att gå på ett Open Air. Självklart måste man ju besöka någon av Berlins galna, charmiga, legendariska nattklubbar såsom Berghain, Watergate eller Tresor, men nu när våren kikar fram är det ju klart att man vill “svänga sina lurviga” ute i det fria! De flesta Open Air-klubbarna är vackert belägna vid Spree = härlig utsikt!

Härlig atmosfär på Birgit & Bier
© Victor Strasse

Birgit & Bier kör igång Open Air säsongen med buller och bång imorgon, lördagen den 25.03, med DJ’s som Umami, Tapesh och Oliver Deutschmann. Ett väldigt trevligt ställe som erbjuder sol (förhoppningsvis), dansanta människor på gott humör och det bästa av allt – geile Mukke! (grym musik). Alltså, eventet drar igång kl 23 den 25.03 och stänger 26.03. UT OCH NJUT! Adress: Schleusenufer 3, 10997 Berlin

Andra härliga Open Air-klubbar i Berlin hittar ni nedan (dock öppnar vissa kanske lite senare i april):

Sisyphos – Min absoluta favorit alla gånger. Klubbarnas klubb! Detta är både en inomhus- OCH utomhusklubb. <3 Adress: Haupstrasse 15, 10317 Berlin

Else –An den Treptowers 10, 12435 Berlin

Club der VisionäreAm Flutgraben, 12435 Berlin

IpseVor dem Schlesischen Tor 2, 10997. Här är även gravida välkomna – det kan jag intyga! Jag vaggade fram i takt till musiken, något som passade mig bättre än gravidyoga!

Den som inte har för sig något speciellt en söndag, varför inte ta sitt pick och pack kl 08.00 och styra stegen mot Birgit & Bier och avnjuta ett härligt DJsession i morgonsolen. Det känns ju mycket mer lockande att stå och dansa av fredagsmyset än att pallra sig iväg till en svettig gymlokal, visst?

Ipse
Ipse

Trevlig helg och dansa så det ryker!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *