Loppmarknader i Berlin med barnkläder!

I Berlin finns inte bara helt fantastiska loppmarknader där du kan hitta möbler, konst, prylar och fina plagg till dig själv. Det finns också loppmarknader som enbart är inriktade på barnplagg och leksaker. Dessa hålls inte lika regelbundet som de större loppmarknaderna som vanligtvis äger rum på söndagar. Därför tyckte jag att det var i grevens tid att jag listade några stycken där man verkligen kan fynda. Jag har bland annat hittat ett par Oshkosh hängselbyxor för 4 euro och en massa annat gulligt på dessa marknader.

Loppmarknaden vid Borsigturm
Kinderflohmarkt am Borsigturm

Loppmarknaden på Helmholtzplatz. Här finner du det mesta i klädväg för barn. Mitt tips är att vara där antingen tidigt för att hitta de allra finaste guldkornen eller en halvtimme innan stängning då du har förhandlingsläge deluxe och kan göra kalasfynd! Öppettider: följande söndagar kl 10-16; 23.04, 14.05, 11.06, 09.07, 06.08, 03.09, 15.10

Loppmarknaden på Dänenstrasse 17, innergården. Dessa loppmarknader arrangeras inte så ofta, återkommer med fler datum när det blir aktuellt.Gott fika säljs för en billig slant. Nästa datum som står fast är den 22.04 kl 15-17.30.

Kläd- och leksaksbasar på Zillestrasse 54. Här står även enklare mat på menyn, varför inte testa en autentisk berlinsk currywurst med pommes? Öppettider: kl 12-15 och datumen 01.04 samt 06.05 står fast.

Café Paul und Paula på Richard-Sorge-Strasse 25. Ett Eltern-Kind-Café (mer om detta fenomen kan du läsa om här) som då och då arrangerar loppmarknader med inriktning, barn kläder, leksaker OCH gravidmode! Öppetider: kl 13-18 den 09.04, 14.05 och 25.06.

Loppmarknaden vid Borsigturm .Sist men inte minst, snarare Berlins största loppmarknad med barnrelaterade ting – Loppmarknaden vid Borisgturm. Här gäller det att vara ute i god tid om man vill kunna roffa åt sig det bästa av det bästa. Öppettider: kl 12-16 den 26.03, 02.07 och 24.09 Tunnelbanestation: Borsigwerke

Jag hoppas kunna fylla på och uppdatera listan allteftersom. Dela gärna med dig av tips om du tycker att det är någon loppmarknad som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Nu ska jag strax iväg till Borsigturm!

Ha en skön söndag i solskenet!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *