African Food Festival

Hej på er! Det var ett tag sedan. Jag har legat lite under isen pga diverse förkylningar och magvirus (man vet aldrig vad dagisbarn släpar hem – det är en överraskning varje gång!). Men nu börjar jag så sakta komma på banan igen och vill tipsa om lite saker. Nu står verkligen sommaren för dörren i Berlin och vad passar väl bättre än att kasta sig ut i värmen och äta mat på marknad? Nu i helgen, 20-21 maj, är det dags för African Food Festival!

African Food Festival
African Food Festival

Upplev gastronomiska sensationer genom mat från olika delar av Afrika. Här finns allt från Marocko i norr till Sydafrika i söder representerat. Det väntas också musik, dans, konst – ja ett fullspäckat program för den som inte kan få nog av kultur! Se till att säkra dina biljetter bara, de tar slut snabbare än attan!

Dessutom är läget av marknaden inte helt fel! Precis vid floden Spree, i Friedrichshain, kan du sitta i solen och kika på båtar som puttrar fram, medan nu hugger in på diverse läckerbitar. Barnfamiljer är även de mer än välkomna – det ska tydligen finnas en flådig lekplats som väntar på små äventyrare, medan föräldrarna latar sig i solstolarna.

Bis bald och på återseende!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *