Hemma i B…Stockholm!

För några dagar sedan bar det av till hemstaden Stockholm. Det började sisådär – givetvis började Alice 2 år att gallskrika i samma sekund hennes fot nuddade flygplansgolvet. Detta pågick i säkerligen 15 minuter. Om blickar kunde döda hade jag vid det laget varit stendöd. Föräldrar vars barn skriker på flygplan står inte högt i kurs hos medresenärer, det kan jag intyga. Men efter mycket om och men kom vi efter hela 1 timme och 20 minuter fram till städernas stad – Stockholm! Med andra ord tar jag en paus med Berlinskriveriet och berlintips, istället blir det en hel del Stockholmstips och en massa foton!

Det är mycket kul som står på agendan under dessa 2,5 veckor vi kommer att spendera här. Förutom att umgås med nära och kära och bara njuta av den svenska sommaren kommer vi att beta av restauranger man trånat efter, lite fiske i all ära (vem vet, kanske dyker det upp en och annan gammelgädda i instagramflödet?!), Gröna Lund, Junibacken och gud vet vad. Idag delar jag med mig av ett par foton som i alla fall för mig symboliserar den svenska sommaren.

Svensk sommar
Svensk sommar

Ha en härlig sommar!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *