Lollapalooza Berlin 2017 – sommarens festival!

Lollapalooza är sannerligen en av sommarens stora festivalhändelser i Berlin. Denna i grunden amerikanska festival har varit en framgångssaga som hade sin premiär i Tyskland 2015 på Tempelhofer Feld, Berlin. I år festivalen lagd i Hoppegarten, i utkanten av Berlin. Kanske lika bra det, då festivalen fick smaka på lite kritik förra året när den ägde rum i Treptower Park. Lollapalooza är en av de största innerstadsfestivalerna i Tyskland, så passa på och haffa en biljett innan det är försent!

Lollapalooza - Lineup
Lollapalooza – Lineup

Den 09-10.09.2017 smäller det alltså, och för den som kanske inte kan eller vill vid just det tillfället bör också spana in Lollapalooza Paris.  Som ni ser väntar här en gedigen Lineup med en salig blandning musikgenres. Jag har själv aldrig besökt denna festival pga graviditeter och barnafödande men vem vet, kanske blir det premiär nästa år för mig? Men ack, jag hade gärna gått och sett och lyssnat på Marteria – denna tyska hiphopmarodör med en röst to die for! Ja, ja ikväll ska jag bege mig till Eltons Johns konsert och imorgon väntar Berlin Beats & Boats – jippie! En härlig helg i musikens tecken.

Ha en fin festivalsommar!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *