Spooning Cookie Dough

Spooning Cookie Dough

Idag skrevs något helt nytt i Berlins, och faktiskt i hela Tysklands, historia. Den första kakdegsbaren i Tyskland smällde nämligen upp dörrarna i stadsdelen Prenzlauer Berg. Här kan man smaska i sig ren och skär kakdeg i världsklass – utan att behöva vara rädd för magknip, då ägg och bakpulver uteslutits ur degen. Glöm kakor och krispiga cookies, det var gårdagen det – kakdeg är framtidens gofika!

Spooning Cookie Dough
Spooning Cookie Dough

Här väntar ett sort antal olika cookie doughs med så många förföriska smaker att du förmodligen kommer vilja langa upp en slev av varje. Som om inte kakdeg vore läckert nog får man även chansen att strössla på sina favorittillbehör – oreos, kola, chokladsås…. Vill du besöka detta supertrendiga ställe anno 2017 finner du Spooning Cookie Dough på Kollwitzstraße 56!

Kakdeg i sin ädlaste form

Jag lyxade till det med en 2-kulorsbägare. Kommer inte direkt ihåg vad smakerna hette, men nog känns detta extremt “hej jag är en hipster i New York som måste ha det allra trendigaste”-aktigt. 4,20 kostar denna dyrbara deg. Dyrt kan tyckas – men gott!

Trevlig helg!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

2 thoughts on “Spooning Cookie Dough

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *