Teaser: Månadens svensk i Berlin

David Siebolds

Snart dyker ett nytt inslag upp i bloggen, nämligen “månadens svensk i Berlin”. Varje månad får du läsa en skildring av mig om en svensk bosatt i Berlin. Lämna gärna en kommentar eller maila vem just du skulle vilja läsa mer om, de enda kriterierna som måste uppfyllas är kort och gott att personen i fråga ska ha bakgrund i Sverige och numera bo i Berlin.

Den första person ut i denna nya intervjuserie är David Siebolds – en 27-årig kille från Stockholm som flyttade till Berlin för drygt 3 år sedan.

David Siebolds

“Nästan alla jag känner har behövt åka ambulans för att de har överdoserat, inklusive mig själv. En kompis till mig stannade på sjukhuset i två timmar efter det att han blev inkörd, sen drog han därifrån och gick till nästa klubb”

Intervjun med David är en stark berättelse om Berlins baksida och om hur fort livet kan ändra riktning och gå i en nedåtgående spiral.

Kommer snart…

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *