Little Big City Berlin

Little Big City Berlin

Vid foten av Fernsehturm precis vid Alexanderplatz har äntligen Little Big City Berlin haft premiär! Som jag och barnen längtar till att besöka denna spännande attraktion för hela familjen. Denna attraktion är en syskonattraktion till bland annat Madame Tussauds där man får uppleva Berlin fast i mindre skala, såklart. Men det är en miniatyrstad med en tvist – här gestaltas staden ur ett historiskt perspektiv och man får en glimt av de olika tidsepokerna genom historien.

Little Big City Berlin
Little Big City Berlin. FOTO: KITTY KLEIST-HEINRICH

Jag har stora förhoppningar på denna familjevänliga attraktion och återkommer så snart som möjligt med en recension om detta 1500 kvadratmeter stora modellbygge. Jag har på känn att detta kommer att bli ett av Berlins stora dragplåster för barnfamiljer. Och för alla de därute som intresserar sig för modellbyggen naturligtvis. På den officiella hemsidan står det att utställningen lämpar sig för barn från och med 6 år.

UPDATE: Nu har jag besökt attraktionen och man kan läsa om recensionen här

Tschüss!

 

Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *