Tävling: Skuttenringen

Inlägget i samarbete med Linneashopen.se

Sommaren lider sakta mot sitt slut, men än är det varmt och härligt. Vad är väl härligare en solig sommardag än att packa väskan och bege sig mot stranden för lek och svalkande dopp? När man ska åka iväg och bada med små barn är det extra mycket att tänka på. Det ska packas rejält med matsäck, leksaker för att underhålla de små liven ska med och sist men inte minst, simhjälpmedel för de som vill lära sig den ädla konsten att simma.

Vi använder armringarna från Skuttenringen. Dessa simringar är utvecklade av personer med lång erfarenhet inom småbarnsimsbranschen. De är uppblåsbara och enkla att sätta på och ta av och sitter dessutom där de ska utan att de glider ned. Kan användas fr.o.m. ca 1 – 6 år.

Nu har du chans att vinna ett par armringar från Skuttenringen, ett par babysimbyxor och en badleksak – allt till ett värde av ca 500 SEK.

För att vinna detta fina kit går du in på Hemma i Berlins instagramkonto (@hemmaiberlin) och följer instruktionerna. Tävlingen avslutas fredag den 1.09.2017

OBS! Kom ihåg att armringar aldrig skyddar mot drunkning. Barnet ska alltid övervakas i närheten av vatten.

Lycka till!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *