En fartfylld helg!

Jag och Elin

Nu ska ni få en liten sneak peak av vad jag ska hitta på i helgen. Jag tjuvstartade faktiskt helgen igår, med en småbarnsförälders mått mätt förstås. Jag träffade en väldigt härlig tjej vid namn Elin Häggberg – detta teknikorakel vars alias lyder Teknifik. Jag vågar påstå att 75 % av allt jag lärt mig om bloggande har jag lärt mig tack vare hennes blogg. 🙂 Vi var hursomhelst ute på “bravader” igår. Det blev ett par tofuburgare från Tofu Tussis stånd inne på Markthalle 9. Gött, rekommenderas! Det var precis lika trångt och högljutt som jag minns det. Fast nästan lite värre denna gång till och med. Jag börjar bli för gammal för sånt, mvh Lastgammal.

Tofu Tussis..och en skymt av en kal hjässa
Tofu Tussis..och en skymt av en kal hjässa

I helgen ska jag hitta på ett par MYCKET roliga grejer. Jag vill inte avslöja för mycket, men både ikväll och på söndag kommer jag att få uppleva Berlin på två mycket olika sätt. Mer än så avslöjar jag inte. Förr eller senare skriver jag om det i bloggen. Kan bara säga att jag faktiskt är lite nervös inför kvällens sightseeing 😉

Jag och Elin
Jag och Elin

Trevlig helg gott folk!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *