Konstnär efterlyses!

Halli hallå!

Är det någon där ute i etern som känner sig manad att skapa en ny header till bloggen? Motivet ska föreställa Berlin, gärna på ett kreativt sätt. Sitter du själv på konstnärliga talanger och är sugen på att få visa upp din konst här genom bloggen, eller känner du någon som du tycker är rätt man eller kvinna för jobbet, tveka inte att höra av dig! Jag har tyvärr ingen möjlighet att ge någon form av ekonomisk ersättning, däremot kommer det som sagt att vara det första man ser när man besöker bloggen och det kommer klart och tydligt framgå vem konstnären är! 🙂

Berlin Skyline © pixabay.com

Det var allt för idag – klart slut!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *