Ny sida på bloggen – starta blogg!

Nu har jag bloggat i snart ett år. Vad fort tiden har gått! Under denna period har jag verkligen lärt mig väldigt mycket nytt på området online marketing och tack vare bloggen lärt känna många trevliga och intressanta människor. Jag har dessutom fått ett jobb inom online marketing-branschen i och med att mina kunskaper inom SEO har utvecklats genom bloggandet. Ser verkligen fram emot att komma ut i arbetslivet igen efter snart 3 års föräldraledighet och nu är det bara 4 månader kvar *räknar ned dagarna*.

Innan jag började blogga tänkte jag att “äsch, varför ska jag starta en blogg? Det finns ju så många redan, vem skulle vilja läsa allt nonsens som jag har att skriva…”. Men när jag väl tog mig över tröskeln och började blogga fanns det ingen återvändo – jag älskar det! Jag vill nu dela med mig av mina bästa tips till er som också är sugna på att börja, men som inte riktigt vet vart ni ska börja. Det är en väldigt basic och enkel guide men tanken är att jag ska bygga ut den allt eftersom. Varsågoda, här kommer min guide om “att starta blogg“.

Trevlig helg!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *