Babylon Berlin

Fernsehturm

Då var det återigen dags för en hejdundrande tysk tv-serie att ta sprida sitt kalla sken över de tyska tv-sofforna. Tysklands genom tidernas dyraste tyskspråkiga tv-produktion har premiär den 13.10.17, nämligen Babylon Berlin! Den nya hypeade serien som snart går av stapeln har i runda slängar kostat nästan 40 miljoner euro att producera. Inte illa för en tyskspråkig serie får man väl lov att medge?!

Serien kommer först och främst att visas på betal-tv, så jag har tyvärr inget hum om när den kommer visas hemma i de svenska stugorna. Jag är fruktansvärt spänd och exalterad inför den här spektakulära serie som utspelar sig i Berlin under det glada 20-talet. Den verkar vara väldigt sevärd och har fått god kritik – jag är laddad!

Läs mer: Weissensee & Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Bis später!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *