Mapiful – Designa en egen Berlinkarta

Mapiful – Designa en egen Berlinkarta

Inlägget innehåller annonslänkar

Nu är den äntligen här! Min alldeles egna Mapifulkarta över Berlin, och jag är så nöjd! Med hjälp av Mapiful kan man nämligen skapa och designa en egen karta över sin favoritstad; i mitt fall Berlin. Jag stod och velade mellan Berlin och Stockholm, så jag skulle tro att jag inom en snar framtid gör en till beställning. Man kan zooma in och zooma ut lite hur man känner för och i mitt fall valde jag att få med mer utav östra Berlin, då det är där jag tillbringat 95 % av all tid jag befunnit mig i Berlin.

Mapiful - Berlin
Mapiful – Berlin

Det går snabbt, är jätteenkelt och resultatet blir så snyggt! En rolig detalj är att man kan lägga in koordinater under själva kartan, vilket gör den än mer personlig. Jag valde ut koordinater på en plats som betyder extra mycket för mig – men vilken plats det rör sig om, det avslöjar jag inte! 😉 Så oavsett om din favoritstad är New York , Bangkok eller Umeå kan du alltså designa din egen karta med hjälp av Mapiful. Kan skickas världen över!

Vilken är din favoritstad?

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *