Berlinninja

@Berlinninja

Följer ni också många berlinkonton på Instagram? Berlinstagram och ooohberlin är ett par exempel på populära instagramkonton vars innehavare tar enastående och unika foton av Berlin. Jag tänkte nu ta tillfället i akt och tipsa om ett annat instagramkonto med Berlinbilder – dock med en tvist! Duda Breseeg kommer likt mig från Stockholm, och har bott i Berlin i två år. Duda går under namnet @Berlinninja på instagram och fotar likt många andra instagrammare klassiska vyer av Berlin, MEN han lägger till sin egen touch på bilderna, vilket ni snart förstår om ni går in och följer honom.

@Berlinninja
@Berlinninja

Kolla även på det här repotaget från RBB om Duda!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *