Jultips i Berlin

Botanischer Garten Foto: Concert concept

För alla er som inte kan hålla jul-fingrarna i styr har jag mycket goda nyheter! Christmas Garden intar Botanischer Garten imorgon, torsdag 16.11-07.01.18. Den vackra botaniska trädgården i sydvästra Berlin förvandlas till ett vinterparadis med förtrollande ljusinstallationer, julmarknad och skridskobana.

Botanischer Garten Foto: Concert concept
Botanischer Garten Foto: Concert concept

Här väntar ett två kilometer långt promenadstråk genom upplysta trädgårdar med tjusiga ljussken och lyktor med gott om läckerheter att knapra på. Passa dessutom på att köpa en smidig biljett online så att du slipper köa. Julstämningen är total – vi ses väl där?

Go’ Jul!

PS; andra julmarknader i Berlin hittar du här!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *