Julmarknadspremiär!

Schloss Charlottenburg. Foto: AP

Imorgon sker det som jag med många andra berlinare har väntat på – många av de mest fantastiska julmarknaderna i Berlin har premiär! Imorgon blir även årets första julmarknadsbesök för min del – som jag har väntat!!! Vi ska ta tillfället i akt och åka till julmarknaden vid Schloss Charlottenburg när det börjar skymma. Det är en av mina absoluta favoritjulmarknader. Väl där kommer vi förmodligen lyssna på stämningsfull musik, äta något smarrigt, kika på alla roliga och fina ting, dricka glögg, köpa någon julklapp och bara insupa julen!

Schloss Charlottenburg. Foto: AP
Schloss Charlottenburg. Foto: AP

EDIT: Jag var nog inte riktigt riktig när jag skrev det här inlägget. Det är alltså IMORGON MÅNDAG som de stora julmarknaderna slår upp dörrarna. Idag är det den 26.11 och hörs sen. Men inte tänker vi hänga läpp för det inte – ett par julmarknader vid Potsdamer Platz har “tjuvöppnat” så när det börjar bli dunkelt ute så beger vi oss av. Tjo flöjt!

Ses vi där?

Share on Facebook9Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *