Escape Berlin – Kidnapped

Escape Berlin - Kidnapped

Den här recensionen riktar sig särskilt till alla er adrenalin- och skräckjunkies därute som känner att ni är i behov av en rejäl dos skräck i vardagen. Escape Berlin har nu svängt ihop ett nytt spel med hjälp av huvudingredienserna skräck och spänning. För er som inte känner till Escape Berlin kan det kortfattat beskrivas som ett upplevelseföretag som erbjuder besökarna spänningsfyllda rymningsspel, eller escape rooms (om man vill vara lite mer international) där man kort och gott ska försöka ta sig ut ur ett rum innan tiden är ute!

Escape Berlin - Kidnapped
Escape Berlin – Kidnapped

Jag var mäkta imponerad förra gången när jag tillsammans med ett gäng goa svenskar fick testa spelet Sherlock Holmes och kan återigen säga att jag heller inte blev besviken när jag denna gång testade deras nya spel Kidnapped.

Som den skräckfantast jag är kunde jag knappt bärga mig inför “provspelningen”. På Escape Berlins webbplats får man omgående höga förväntningar då det bland annat står att spelet rekommenderas fr.o.m. 18 år och att personer med “Angststörungen” gör bäst i att inte spela det. Detta känns ju som mycket goda förutsättningar för ett skräckscenario som heter duga!

Vi var  totalt 4 stackars satar som blev inlåsta i ett rum fyllt av läskigheter och problem som skulle lösas. Svetten rann och jag skrek och hoppade till som en stucken gris om vartannat – sprängfylld av adrenalin! 4 personer känns som ett väldigt optimalt antal när man spelar hos Escape Berlin men man kan vara upp till 7 personer. Spelet varar i ca 1 timme (det var verkligen på håret att vi klarade det MEN VI KLARADE DET!!!).

Escape Berlin erbjuder även presentkort – en perfekt födelsedagspresent! Eller varför inte spendera möhippan/svensexan i ett trångt, mörkt rum tillsammans med skådespelare som förmodligen kommer skrämma livet ur er? En aktivitet man sent ska glömma…

Läs mer: Sherlock Holmes hos Escape Berlin

Bu!!!!!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *