Eis Eis baby!

Alice & Marcel mumsar och mumsar...

…oooooch DÄR var glassäsongen igång! Våren kom i vanlig ordning med besked till Berlin. Från att ha gått och huttrat och gömt sig i den förfärliga vinterutstyrseln är det dags att kvickt som attan leta fram solkräm och vårkappa för att förhindra att bli både solbränd och få värmeslag. Sen är det ju också obligatoriskt att äta en och annan glass i samma veva man väntar på att sommaren skall infinna sig. Igår var det glasspremiär för mig och familjen och SJÄLVFALLET styrde vi kosan mot Hokey Pokey som jag med stor säkerhet kan säga har Berlins, kanske t.o.m. Tysklands godaste glass! OBS! Butterkaramell (salt smörkola – gudomligt god!) är den godaste smaken genom tiderna.

Alice & Marcel mumsar och mumsar...
Alice & Marcel mumsar och mumsar…

Var vi äter glass nästa gång återstår att se, men jag kan lova att det blir inom en snar framtid. Berlin kryllar av fantastiska glassbarer som bara väntar på att bli upptäckta! Nöjesredaktionen på Mit Vergnügen har skapat en festlig glasskarta i pdf-format som visar var man hittar de bästa glasshaken utmed U- och S-bahnstationerna.

Happy Mittwoch!

Share on Facebook11Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *