Wilde Matilde Berlin

Den nya heta snackisen i Berlin just nu är definitivt cocktailbaren & och eventrestaurangen Wilde Matilde. Den vilda “Wilde Matilde” hittar man överraskande nog i det relativt lugna Nikolaiviertel-området, ett stenkast från Rotes Rathaus. Temat i lokalen beskrivs som “Alice i underlandet möter det gamla Berlin” (se filmen här under så förstår du omgående varför). Det är svulstigt, rosa & pastelligt, har hög “Zarah Leander”-faktor och ser i det stora hela ut att vara väldigt fantasifullt/galet inrett.

På Wilde Matilde finns det många aktiviteter som lockar besökare om kvällar och nätter. Underhållningen består i varieté- & burlesqueshower, cocktailworkshopar, matkurser och på helger erbjuder de också brunch och afternoon tea. Wilde Matilde är som gjort för vilda möhippor och andra festliga konstellationer. Passa på att reservera bord i god tid för att säkra din & gängets plats inför den stundande Berlinvistelsen.

Everybody Can-Can!

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *