Longines Global Champion Tour Berlin 2018

För alla hästbitna, och kanske än mer för de som älskar hoppning, närmar sig nu ett av sommarens mest spektakulära evenemang; Longines Global Champion Tour i Berlin. Den 28-30 juli 2018 tar Tysklands huvudstad emot 55 toppekipage från hela världen. För att nämna några av stjärnorna som kommer att delta står Ludger Beerbaum, Nicola Philippaerts, Maikel van der Vleuten, Jessica Springsteen och sist men inte minst de svenska toppryttarna Evelina Tovek och Henrik von Eckermann!

Sommergarten Berlin. Foto: Google Maps/GeoBasis-DE/BKG, KS IT & Mediaservice)
Sommergarten Berlin. Foto: Google Maps/GeoBasis-DE/BKG, KS IT & Mediaservice)

Arenan där eventet kommer att äga rum är ingen mindre än den legendariska & anrika Sommergarten vid det ståtliga Funkturm i västra Berlin. Vill man alltså passa på att se Berlin 126 meter ovan marken rekommenderas att man åker upp i tornet när tävlingarna är över. Pris: 5 euro för vuxna, 2 euro för barn.

Varför alltså inte passa på att se på hästhoppning i världsklass under Berlinweekenden? Biljetter till eventet finns fortfarande att köpa och de billigaste går att finna för endast 15 euro.

Var? Sommergarten Berlin. När? 28-30.07.18

Läs mer: 100 saker att se & göra i Berlin, Berlins bästa Hummus & DDR i Berlin.

Viel spaß!

Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *