Klubba i Berlin

Illustration: Madeleine Blixt @frokenungmo på Instagram

Är du sugen på att kasta dig ut i det ökända nattlivet i Berlin? Vet du kanske inte vart du ska gå eller vilken klubb som är hetast för tillfället? Är det techno som faller dig mest i smaken? Kika då in på residentadvisor och sök på den helgen du vill klubba. Där finner du många (men självklart inte alla) evenemang sorterat efter popularitet. Jag själv brukar söka efter DJ då jag letar evenemang, men om jag inte hittar några favoriter på Line up:en, tja, då söker jag mig oftast till klubbarna Heideglühen, Mensch Meier, Rummels Bucht eller Sisyphos.

Illustration: Madeleine Blixt @frokenungmo på Instagram
Illustration: Madeleine Blixt @frokenungmo på Instagram

Viel Erfolg!

 

Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *