Min favoritbutik!

Ja, åtminstone vid Helmholtzplatz i alla fall. Berlin har för många fina butiker för att man bara ska kunna ha en favoritbutik! Men jag talar nu om Victoria met Albert. Den är SÅ fin! Där säljs både dam- och herrmode, inredningsprylar (mattor, enstaka tapetrullar, kuddar, kaffekoppar och Gud vet vad!) och smycken. Idag kom jag därifrån med en snygg sminkspegel, lagom till kvinnodagen och allt! 😉 vid Helmholtzplatz hittar man en massa andra trevliga butiker, så tro inte att ni enbart kommer att finna denna lilla pärla! Varför inte dricka ett glas bubbel på grannbaren innan ni beger er på shoppingrunda?
Ni hittar den här mysiga shopen vid Dunckerstrasse 81 samt den andra filialen på Krossenerstrasse 9-10.

Har ni en favoritbutik ni vill tipsa om?

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *