Spread the love

Med ett slutmål att reglera den nuvarande skadahastigheten i tropiska djungler på planeten finns det ett mer framträdande krav på plantering av tropiska träd. Tropiska träd skördas med snabb hastighet, och att ersätta dessa träd är en avgörande metod. Mer än 50 miljoner delar av tropiska träd skördas varje år och mängden träd minskar snabbt. Detta resulterar i dyrare skog, men i en mer tilltalande för mer ovanliga träd, och en ändlös slinga skapar där fler träd bör samlas, äventyras och därefter säljas. Utan att ersätta dessa träd en dag kommer världen att vara utan dem; detta kommer att skada klimatet, orsaka snabb upplösning av marken och kan också minska världens luftkvalitet.
Träden som oftast samlas i de tropiska djunglerna innehåller Wild Tambran, Roble, Primavera, Madero negro, Cocobolo, mahogny, brasiliansk körsbär, Nargusta, Bocote, Purpleheart, Teak, Trebol, Santa Maria och andra. Dessa träslag används för att göra trä för trägolv, träklädsel, snickeri, fasad, skåp och andra trädekorationer. De tropiska djungelträden erbjuder skogar som önskas på grund av att de är solida, förfallssäkra, felfria och superstabila. Avskogningens hastighet i dag kommer att få det som är kvar av den kvarvarande regnskogen att försvinna inom de följande trettio åren.

Regnskogen bör skyddas; när träd skördas från utrymmet bör de ersättas. Uppenbarligen finns det till och med ett överlägset arrangemang; individer kan göra trädgårdar där de kan utveckla träd uttryckligen för att samlas samtidigt som de låter regnskogarna vara helt. En trädgård kan ställas in där träd planteras, samlas och planteras om, och sådana träd kan användas för att göra en betydande fördel. Detta skulle hjälpa till att säkerställa klimatet, de nuvarande backwoods och varelser som lever i regnskogen också. Dessutom, om träd utvecklas i trädgårdar, skulle kostnaderna för de skogsområden som samlats inte drivas upp av den växande ovanligheten hos de skogsområdena. Det är ett ömsesidigt fördelaktigt arrangemang för alla som ingår.