Hyr ut bostaden tryggt och enkelt

Vem har inte drömt om att för åtminstone ett par år lämna Sverige för varmare nejder? Det som däremot kan kännas stressigt och påfrestande, och nu talar jag ur egen erfarenhet, är momentet att hyra ut bostaden. Att hitta en lämplig och skötsam hyresgäst kan vara knepigare än vad man tror, och för att inte tala om den juridiska biten med kontraktsskrivning – det är inte lätt alla gånger att veta vad som gäller. Därför vill jag nu berätta vilka tjänster Renthia AB erbjuder och hur de underlättar processen när du ska hyra ut din bostad.

GetFileAttachment

Renthia hjälper dig att på ett tryggt och säkert sätt hyra ut din bostad genom att bland annat ta fram önskade profiler på hyresgäster, hjälper till med kontrakt som signeras digitalt, skapar listor på möbler samt eventuella befintliga skador i boendet. De garanterar även betalningen till dig varje månad – allt för att du ska kunna slappna av och inte behöva oroa dig över detta när du är bosatt i utlandet. Skulle hyresgästen ha några frågor gällande bostaden hör denne av sig till Renthia. Det enda du behöver göra är att skapa en annons för bostaden. Resten fixar Renthia – kika in på deras hemsida för att få reda på mer!

Renthia finns även till för dig som vill hyra en bostad i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hade den här tjänsten funnits på den tiden när “det begav sig” hade jag gladeligen använt mig av den istället för att ödsla tid och energi på att leta land och rike efter en potentiell hyresgäst.

Renthia_logo-1

Inlägget är i samarbete med Renthia AB

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *