Bloggtips igen!

Nu var det återigen dags för mig att tipsa om några härliga bloggar. Först ut är Anna Rosén – Att leva i Berlin. En blogg som skrivs av Anna – en ung tjej som skriver om livet i Berlin, intressant fakta och höjdpunkten; jättefina foton av Berlin! Denna blogg skall man definitivt besöka om man vill frossa i Berlininspo. Dessutom är den väldigt underhållande att läsa. 🙂

Anna Rosén
Oberbaumbrücke © Anna Rosén

Dvensk – låt mig presentera Helen, med säte i Düsseldorf! Min vän tillika forna kollega från Visit Stockholm. Den här kvinnan vet minsann hur man skriver – dessutom på engelska! Namnet “dvensk” är, ja ni kanske redan listat ut det, en blandning av deutsch och svensk = dvensk! Helen skriver om kulturella företeelser i både Tyskland och Sverige, men också om sina resor när hon är på vift i världen. Vill man alltså läsa om något annat än Berlin är detta bloggen för dig.

Berlinbiten. Har man någonsin googlat på något Berlinrelaterat kan man nog vara hyfsat säker på att man någon gång besökt Berlinbitens blogg. Eller snarare portal! Här kan man nämligen hitta guider som rör allt mellan hur man hittar bostäder till hur man anmäler ett företag i Berlin. Samt en massa spännande inlägg om olika kulturella platser och sevärdheter. Denna sida har jag haft mycket användning av och kommer förmodligen än idag ramla in på när jag funderar över något byråkratiskt dilemma.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *