Make a living

Hej alla poddfantaster! Är ni likt mig ständigt på jakt efter nya spännande poddar att frossa i? Frukta icke – nu ligger podden “Make a living” uppe, redo att laddas ned på. Podden är skapad av berlinaren Linda Zettergren och deltidsberlinaren Anna Höglund, som förövrigt har en spännande blogg att grotta ned sig i. I podden ligger tyngdpunkten på entreprenörer och deras berättelse om hur de lyckats – inspiration deluxe med andra ord! Dessutom är moderatorerna sympatiska och angenäma att lyssna på, till skillnad från andra “framgångspoddar” 😉

Make a living - Anna Högberg & Linda Zettergren
Make a living

Podden går att lyssna på genom Acast: https://www.acast.com/makealiving och iTunes: http://apple.co/2rbHIRl och i det första avsnittet intervjuar de Gitta Hertzmann Perez. Ett mycket intressant och spännande samtal för er som är nyfikna på allt som har med entreprenörskap att göra. Lyssna, vettja!

Ciao!

Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *