Freakshakes

Freakshakes

Undrar ni hur den ultimata milkshaken smakar? Då ska du styra apostlahästarna mot Der Cupcakeladen i Schöneberg och köpa dig en Freakshake. Igår tog jag äntligen mitt förnuft till fånga och beställde en Freakshake och HERREGUD! Jag blev inte besviken! Den var precis lika maffig och extravagant som jag tidigare sett på bilderna. Utöver själva milkshaken i sig har de också pyntat den med liten minicupcake, en cakepop och strösslat över minimarschmallows.

Der Cupcakeladen - Freakshakes
Der Cupcakeladen – Freakshakes

Själva butiken/cafét i sig är jättemysigt och är målat i pastelliga färger. De har utöver de häpnadsväckande Freakshaksen ett stort sortiment av Cupcakes som får det att vattnas rejält i munnen vid bara anblicken. Hit kommer jag definitivt att gå när det vankas kalas!

Freakshakes
Freakshakes

Här är den alltså – milkshakens konung! Är ni lika sugna på denna läckerbit som jag tror att ni är vid det här laget? Då är det bara att bege sig till Frankenstrasse 15, 10781 Berlin.

Trevlig fika!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *