Berlin Food Week

Sowohl als auch

De inlägg som kommer nu framöver har ett gemensamt tema och det är mat & dryck, så det står härliga till! En av anledningarna till detta är att Berlin Food Week snart intar staden – ta en titt på hemsidan för att få en så bra överblick som möjligt. Programmet är nämligen fullspäckat med roliga och matiga event runtom i staden. Jag tror att man gör bäst i att köpa sig en biljett online om man vill vara säker på att få komma in.

Sowohl als auch
Sowohl als auch

Jag måste bara få nämna att jag äntligen fick chans att träffa min stora bloggidol häromdagen; Den svenska pensionären i Berlin vid namn Cecilia Stickler. Hon var precis sådär rolig som man föreställer sig att hon är när man läser hennes blogg. Förutom att förbanna oss över Berlins vansinnigt dåliga väghållning avnjöt vi också en härlig frukost på Sowohl als auch. Ett mysigt ställe där jag hamnar då och då för att dricka java. Jag tänkte vara nyttig jag och beställde en müslitallrik, men den nyttiga stunden varade inte länge den då jag beställde in en balja cappuccino i en behändig badkars-size. Nåväl, som sagt, snart kommer några skojiga matrelaterade inlägg för den som vill veta var man på bästa sätt smörjer kråset i Berlin.

Bis später!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *