Knalle Popkornditorei

Foto: Knalle Popcornditorei

Ja, hörrni. Det ni nu ska få läsa om är alltså Berlins något annorlunda stekheta trend! Ägarna av Zuckerstück (det där jättemysiga, ombonade lilla cafét på Schievelbeiner Strasse 7 som serverar underbart goda tårtor och bakelser), fick nämligen upp ögonen för popcorn för ett par år sedan och ville därefter börja experimentera med denna smaskiga råvara. De ville göra popcorn till en mer exklusiv råvara, de ville erbjuda något annat än de klassiska salt & smör varianter man hittar på biograferna. Sagt och gjort – de grundade Knalle Popkornditorei – ett popcornditori!

Foto: Knalle Popcornditorei
Foto: Knalle Popcornditorei

Hos Knalle Popkornditorei hittar man handgjorda popcorn med smaker som belgisk choklad, Earl Grey, honungskola och thaicurry – spännande och annorlunda, kan man minst sagt sammanfatta smakerna som. Om man vill gå till deras flaggskeppsbutik ska man bege sig mot adressen Mühsamstrasse 41, 10249 Berlin. Men kan kan även hitta deras lyxiga popcorn hos återförsäljare, bland annat KaDeWe!

Läs mer: Spooning cookie dough, annorlunda hotell i Berlin

Trevlig helg!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *