Berlintips: Event i Berlin

Avslutningsvis en bild på Fernsehturm...

Eftersom Berlin är så enormt stort och att det är ett enda stort kulturellt virrvarr är problemet snarare att man behöver sålla bort bland alla event och jippon. Varje dag finns det ofantligt mycket att välja på när det kommer till föreställningar, konserter, festivaler, utställningar av alla slag och yada yada. Idag skulle jag vilja tipsa om ett par webbsidor som jag själv brukar snoka runt på när jag vill veta vilka event i Berlin man har att göra med för tillfället.

Visit Berlin

Visit Berlin är som kanske redan bekant Berlins officiella turismaktör, och på deras hemsida hittar man de stora, mer kända eventen. Jag gillar också funktionen på hemsidan vid namn “dagens tips”.

Gratis-in-Berlin

Gratis-in-Berlin är toppen på så sätt att vem som helst kan tipsa om event – både stora som små, och ibland ganska annorlunda sådana. Vad sägs om att gå på en Elvisutställning i Berlinförorten Schöneweide? Och det bästa av allt är ju att utställningarna är GRATIS på denna sida!

Eventim

Eventim är webbsidan för dig som är ute efter konsertbiljetter, biljetter till humorföreställningar, sportevenemang etc.

Berlin.de

Berlin.de är Berlins officiella webbplats där man hittar det mesta om kultur, politik och ekonomi i Berlin. Och event såklart! Tips är att prenumerera på deras nyhetsbrev för att hålla sig uppdaterad om vad som sker på helgen.

Hej svej!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *