Berlin 2018

Alex

Välkomna, välkomna till ett nytt härligt gott år i städernas stad – Berlin. BAM! Några av er läsare har hört av sig och oroat sig för att bloggen skulle gått i graven, men så är ABSOLUT icke fallet! Mycket spännande står på agendan; spännande intervjuer med Berlinkändisar (nu blir ni allt nyfikna va 😉 ), roliga och matnyttiga tips på aktiviteter, mat- & dryckesinspiration, fler tips på hur man kan tjäna storkovan (eller åtminstone en liten hacka) på bloggar och webbsidor, fler skojiga och lättsamma texter och tankar från le moi, och självklart – bilder på staden i ära att frossa i när längtan till den tyska huvudstaden blir allt för stor!

Alex <3
Alex <3

Så, häng med mig på en resa genom ett nytt färskt bloggår i en av världens mest händelserika och multikulturella städer. Jag snackar självklart om B E R L I N!

Tschüssi <3

Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

1 thought on “Berlin 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *