Hyra flotte i Berlin

En flotte på vift. Foto: © www.flossundlos.de

En rätt vanlig åsyn nuförtiden i Berlin och Brandenburgs sjöar och floder är de käcka flottarna som puttrar fram i maklig takt à la Huckleberry Finn-stuk. De har blivit omåttligt populära att hyra för alla möjliga slags tillfällen och konstellationer. Det finns dessutom i en himla massa olika slags modeller; med sovhytt, möjlighet till att grilla, soldäck etc. En rolig aktivitet för svensexan & möhippan, för företaget som söker efter en avkopplande återhämtningsaktivitet efter alla ansträngande teambuildingsmoment eller bara över dagen med vännerna helt enkelt? Här kommer en liten lista med kort info om olika uthyrare i Berlin.

Bra att veta: Man behöver inget båtkörkort för att köra en motorbåt (eller flotte) med 15 hk.

En flotte på vift. Foto: © www.flossundlos.de
En flotte på vift. Foto: © www.flossundlos.de

Hyra flotte

Berlin Bootsverleih

Berlin Bootsverleih erbjuder olika slags rundturer och uthyrningsalternativ. En populär variant är Floss Tagestour – en flotte som tar emot 10 pers. Grill ingår. Turtid: 9 h

Huckleberry’s

Huckleberry’s har riktat in sig enbart på flotturer och uthyrning av flottar i Berlin och Potsdam. Låt dig inspireras i deras galleri. Dessutom säljer de presentkort – en jätteskojig födelsedagsgåva, inte sant?

World of Tom Sawyer

Ytterligare en kär gammal Mark Twain-karaktär som fått namnge ett flott-företag. Tom Saywer har sitt högkvarter i Köpenick, vilket är ytterst smidigt att ta sig till från låt oss säga Alexanderplatz.

Floss & Los

Floss & Los är flott-firman för dig som vill kunna grilla på en rimlig nivå. De har tre olika sorters flottar i autentisk flottstil med grillar därtill. För de som vill slå på stora trumman erbjuder företaget olika catering-möjligheter.

En rejäl flotte med soldäck för det soldyrkande kompisgänget. Foto: © www.flossundlos.de
En rejäl flotte med soldäck för det soldyrkande kompisgänget. Foto: © www.flossundlos.de

Skepp och hoj!

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *